Over ons

Samen met mijn vader hebben we in 2015 het familiebedrijf Auto Foekema opgericht. Mijn vader had toen reeds 35 jaar ervaring met de technische kant en ik had inmiddels meer dan 10 jaar ervaring in de verkoop/inkoop van mooie occasions voor scherpe prijzen. Een ideale combinatie.

Vanwege de snelle groei hebben we in 2018 eerste monteur Jordy aangenomen als chef werkplaats en sinds 2022 is leerling monteur Johan bij ons team gekomen. Samen hebben ze de taken van mijn vader overgenomen.

In de verkoop wordt ik ondersteund door autoliefhebber Cristian welke sinds 2017 bij ons in dienst is. Naast de verkoop behartigd hij ook de overige zaken in deze.

Rodenburg re-conditionering verzorgd de optische kant van de auto's en werkt bij ons op locatie. Als particulier of bedrijf is het voor u ook mogelijk om gebruik te maken van hun diensten.

Prioriteit van ons bedrijf is de mensen blij maken met de aanschaf of onderhoud van hun auto tegen redelijke prijzen. Ons bedrijf heeft een dorps karakter, korte lijntjes en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.